Nyheder

DataSync opsætningsfiler

I DataSync er det nu muligt at placere sin opsætning i flere opsætningsfiler. Formålet er at opnå overblik, samt at kunne sikre at kun bestemte datalag opdateres i den automatiske kørsel.

I programmets menu Filer-> vælges hvilken opsætningsfil der skal benyttes. Og når programmet køres som en planlagt opgave kan man via parametren -f angive hvilken opsætningsfil der skal benyttes.

Det er også blevet muligt at vælge flere linier i listen, som i andre windows programmer.

DataSync og filudtræk

DataSync kan nu automatisk hente og indlæse datafiler fra datafordeleren filudtræk. I datafordeler.dk kan du opsætte abonnement på filudtræk. Kontakt GeoSite for hjælp hvis nødvendigt. DataSync vil altid finde den nyeste version af data du abonnerer på, og indlæse i databasen. Se mere her

 

Nyt produkt DataSync

GeoSite har udviklet DataSync som et værktøj til let og effektivt af sikre at lokale GIS data er ajourført. Programmet henter automatisk data fra en lang række samlinger: Datafordeleren, GeoDanmark, Plan, DAI, Matrikel, GIS4Mobile, Adresser og med tiden flere.

Læs om DataSync

AppCenter

http://www.geosite.dk/downloadsVi har udviklet et AppCenter – en webside hvor alle programmer og manualer/dokumentation kan downloades, og versionsloggen kan ses, så det altid er muligt at gå tilbage og se hvilke opdateringer der er udført. Gå til geosite.dk/downloads for at komme ind på AppCenter.

Opdatering af hjemmeside

Så er der ny, flot hjemmeside! Oplever du problemer, så kontakt gerne GeoSite på olh@geosite.dk.